Revista de disseny
Revista de disseny
El Difusor D’Aromes

Magic stone

El Difusor D’Aromes Magic Stone és molt més que un electrodomèstic, és capaç de crear un ambient màgic. La seva forma s’inspira en la natura, pensant en una pedra, suavitzada per l’aigua d’un riu. L’element d’aigua està representat simbòlicament per l’ona que separa la part superior del cos inferior. L’aigua és l’element clau d’aquest producte que a través d’ultrasons atomitza l’aigua i el petroli perfumat, creant un vapor fred. El motiu d’ona, serveix per crear l’atmosfera a través de la llum LED que canvia de color suaument. Al colpejar la coberta activeu el botó de capacitat que controla totes les funcions.

Nom del projecte : Magic stone, Nom del dissenyador : Nicola Zanetti, Nom del client : Segnoinverso Srl.

Magic stone El Difusor D’Aromes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.