Revista de disseny
Revista de disseny
Llum

Schon

Llum Les fonts de llum d’aquesta làmpada única es situen al centre de la forma general, de manera que il·lumina una font de llum suau i uniforme. Les superfícies lluminoses són separables del cos principal, de manera que la forma del cos senzilla amb parts més baixes i l'estalvi d'energia pel baix consum d'electricitat li proporciona una característica addicional. Una altra característica moderna d'aquesta llum única també és un cos touxable per encendre o apagar la llum. L’expressió condueix a diferències d’il·luminació i s’ha dissenyat la il·luminació de llum. La majoria de llum de les làmpades perquè l’espectador no s’aprofiti de la llum s’enfosquirà. Preciós de viure.

Nom del projecte : Schon, Nom del dissenyador : Mostafa Arvand, Nom del client : Deco Light Group Co..

Schon Llum

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.