Revista de disseny
Revista de disseny
La Cadira Dental Per A Nens

ROI

La Cadira Dental Per A Nens El disseny del ROI es va crear amb la intenció de captar l’atenció de l’usuari final per tal de fer-lo oblidar, si és possible, la por i l’ansietat provocades per l’examen mèdic. Aquesta unitat dental no té una funció tecnològica diferent de les que hi ha al mercat, però els elements que la componen tenen un aspecte nou per tal de comprometre positivament que el nen comenci a establir una relació amb el dentista.

Nom del projecte : ROI, Nom del dissenyador : Roberta Emili, Nom del client : Roberta Emili.

ROI La Cadira Dental Per A Nens

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.