Revista de disseny
Revista de disseny
Taula

Tavolo Livelli

Taula Tavolo Livelli tracta de crear espai útil en llocs oblidats. Tavolo Livelli és una taula en capes, una taula amb dues sobretaules. L’espai entre les dues taules es pot utilitzar per emmagatzemar un ordinador portàtil, llibres, revistes, etc. Les potes situades en diagonal creen una ombra ben esvaïda entre les dues taules, jugant amb la vostra percepció. Totes les superfícies X i Y (tauletes i cames) tenen el mateix gruix.

Nom del projecte : Tavolo Livelli, Nom del dissenyador : Wouter van Riet Paap, Nom del client : De Ontwerpdivisie.

Tavolo Livelli Taula

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.