Revista de disseny
Revista de disseny
Anell

Sibilo

Anell L’anell Sibilo crida l’atenció per la seva senzillesa. El to neutre de l’or blanc serveix de superfície neta per reflectir el color de la joia i la tensió de la joia no fa cap altre element capaç de cridar l’atenció de la turmalina: una de les pedres precioses més excel·lents que es troben al Brasil i l’element principal de aquesta joieria.

Nom del projecte : Sibilo, Nom del dissenyador : Brazil & Murgel, Nom del client : Brazil & Murgel.

Sibilo Anell

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.