Revista de disseny
Revista de disseny
El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Pharmacy Gate 4D

El Concepte D’Arquitectura Corporativa El concepte creatiu es basa en la combinació de components materials i immaterials, que junts creen una plataforma de mitjans. El punt central d’aquesta plataforma es caracteritza per un bol gran com a símbol d’un gotet d’alquímia abstracta sobre el qual es projecta un esquema hologràfic d’una cadena flotant d’ADN. Aquest holograma d’ADN, que de fet representa l’eslògan “A Promise for Life”, gira lentament i suggereix la facilitat de vida d’un organisme humà lliure de símptomes. L’holograma d’ADN rotatiu no només representa el flux de vida sinó també la relació entre la llum i la vida mateixa.

Nom del projecte : Pharmacy Gate 4D, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : Abbott - A Promise for Life.

Pharmacy Gate 4D El Concepte D’Arquitectura Corporativa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.