Revista de disseny
Revista de disseny
La Campanya De Sensibilització Hiv

Fight Aids

La Campanya De Sensibilització Hiv El VIH està envoltat de molts rumors i desinformacions. Centenars d’adolescents al món global s’infecten amb el VIH cada any a través del sexe sense protecció o l’intercanvi d’agulles. Un nombre molt menor d’adolescents amb VIH van néixer de mares infectades. Avui dia, hi ha esperances que les persones que viuen amb el VIH mai no es posin malaltes, de la mateixa manera que no hi ha cura per a virus com el refredat i la grip. Les persones que viuen amb el virus han de tenir molta cura de no arriscar-se (com tenir relacions sexuals sense protecció) que puguin exposar a altres persones al VIH.

Nom del projecte : Fight Aids, Nom del dissenyador : Shadi Al Hroub, Nom del client : American University of Madaba.

Fight Aids La Campanya De Sensibilització Hiv

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.