Revista de disseny
Revista de disseny
Bressol, Balancins

Dimdim

Bressol, Balancins Lisse Van Cauwenberge la va crear una solució plurifuncional que serveix de balancí i també de bressol quan s’uneixen dues cadires Dimdim. Cadascuna de les balancines està formada per fusta amb suports d’acer i acabada en xapa de noguera. Es poden muntar dues cadires les unes amb les altres amb l'ajut de dues pinces amagades a sota del seient per formar un bressol.

Nom del projecte : Dimdim, Nom del dissenyador : Lisse Van Cauwenberge, Nom del client : Lisse..

Dimdim Bressol, Balancins

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.