Revista de disseny
Revista de disseny
L'abric Convertible

Eco Furs

L'abric Convertible L’abric que pot ser de 7 en 1 s’inspira en les dones ocupades de la carrera que opten per un armari diari únic, ecològic i funcional. En ella, el text tèxtil escandinau Rya Rug, cosit a la mà, de nou, es reinterpreta de manera moderna, donant lloc a peces de llana encaixades que són com a pells pel que fa al seu rendiment. La diferència es troba en el detall i la facilitat de la comoditat animal i ambiental. Al llarg dels anys els Eco Furs s’han provat en diferents climes d’hivern europeus que han contribuït a desenvolupar les perfeccions de les qualitats d’aquest abric i de les altres peces recents.

Nom del projecte : Eco Furs, Nom del dissenyador : Heli Miikkulainen-Gilbert, Nom del client : Heli Miikkulainen-Gilbert.

Eco Furs L'abric Convertible

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.