Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema D’Interiorisme Modular

More _Light

El Sistema D’Interiorisme Modular Un sistema modular assemblable, desmuntable i ecosostenible. More_Light té una ànima verda i és molt fàcil d’utilitzar. És innovador i ideal per satisfer totes les nostres necessitats diàries, gràcies a la flexibilitat dels seus mòduls quadrats i el seu sistema conjunt. Es poden muntar llibreries de diferents mides i profunditats, prestatgeries, parets de taulers, expositors, parets. Gràcies a l’àmplia gamma d’acabats, colors i textures disponibles, la seva personalitat es pot millorar encara més mitjançant un disseny més personalitzat. Per a disseny d’habitatges, espais de treball, botigues. També està disponible amb líquens al seu interior. caporasodesign.it

Nom del projecte : More _Light, Nom del dissenyador : Giorgio Caporaso, Nom del client : Giorgio Caporaso Design.

More _Light El Sistema D’Interiorisme Modular

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.