Revista de disseny
Revista de disseny
La Bossa Multifuncional

Collectote

La Bossa Multifuncional Collectote és una bossa 3 en 1 que permet organitzar-ho tot. Separeu la vostra gran bossa de missatgeria, mentre que porteu els vostres elements bàsics en una bossa més petita per a viatges, visites al museu, classes, treballs i fires. La bossa de missatgeria és prou gran per allotjar més de 5 àlbums de mida de lletres, el portàtil i articles de nit. Collectote té un porta-cartolina de cuir i dues bosses desmuntables diferenciades pel color del folre. Serveix en moltes situacions diverses, complint les necessitats de tot tipus de persones, des d’artistes a executius.

Nom del projecte : Collectote, Nom del dissenyador : Yun Hsin Lee, Nom del client : Collectors Club of New York.

Collectote La Bossa Multifuncional

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.