Revista de disseny
Revista de disseny
El Vehicle Robotitzat

Servvan

El Vehicle Robotitzat És un projecte de vehicle de servei per a Economia basada en recursos, que forma una xarxa amb altres vehicles. Un sistema únic permet comunicar-se entre ells, la qual cosa augmenta l’eficiència del transport de passatgers, així com un augment de l’eficiència a causa del moviment al tren per carretera (reducció del factor FX, la distància entre vehicles). El cotxe té control no tripulat. El vehicle és simètricament barat de produir. Disposa de quatre rodes giratòries i la possibilitat de moure el marxa enrere: maniobra de grans dimensions. L'abordatge davant dels viatgers millora la comunicació dels passatgers.

Nom del projecte : Servvan, Nom del dissenyador : Dmitry Pogorelov, Nom del client : Techman.

Servvan El Vehicle Robotitzat

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.