Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Glazov

La Identitat Corporativa Glazov és una fàbrica de mobles d’una ciutat amb el mateix nom. La fàbrica produeix mobles poc costosos. Com que el disseny d'aquest moble és més aviat genèric, es va decidir basar el concepte de comunicació en les lletres 3D "de fusta" originals, les paraules compostes per aquestes lletres simbolitzen els conjunts de mobles. Les lletres formen paraules "mobles", "dormitori", etc o noms de col·lecció, que es posicionen per semblar els mobles. Les cartes 3D descrites són semblants als esquemes de mobles i es poden utilitzar en papereries o sobre fons fotogràfics per a la identificació de la marca.

Nom del projecte : Glazov, Nom del dissenyador : Mikhail Puzakov, Nom del client : Glazov furniture factory.

Glazov La Identitat Corporativa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.