Revista de disseny
Revista de disseny
La Identitat Corporativa

Predictive Solutions

La Identitat Corporativa Predictive Solutions és un proveïdor de productes de programari per a analítica pronòstica. Els productes de l’empresa s’utilitzen per fer prediccions analitzant dades existents. La marca de l'empresa (sectors d'un cercle) s'assembla a gràfics a taula i també a una imatge molt estilitzada i simplificada d'un ull de perfil. La plataforma de marca "shedding light" és un conductor per a tots els gràfics de marca. Tant les formes fluides que es canvien, com les il·lustracions temàtiques simplificades s'utilitzen com a gràfics addicionals en diverses aplicacions.

Nom del projecte : Predictive Solutions, Nom del dissenyador : Mikhail Puzakov, Nom del client : Predictive Solutions.

Predictive Solutions La Identitat Corporativa

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.