Revista de disseny
Revista de disseny
El Restaurant Barbacoa

Grill

El Restaurant Barbacoa L’objectiu del projecte és remodelar l’actual taller de reparació de motos de 72 metres quadrats en un nou restaurant Barbeque. L’àmbit de treball inclou un redisseny complet de l’espai exterior i interior. L'exterior es va inspirar en una reixa de barbacoa amb el senzill esquema de colors blanc i negre del carbó. Un dels reptes d’aquest projecte és ajustar els requisits programàtics agressius (40 places a la zona de menjador) en un espai tan reduït. A més, hem de treballar amb un petit pressupost inusual (40.000 dòlars EUA), que inclou totes les noves unitats de climatització i una nova cuina comercial.

Nom del projecte : Grill, Nom del dissenyador : Yu-Ngok Lo, Nom del client : YNL Design.

Grill El Restaurant Barbacoa

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.