Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aixeta Sensible

miscea KITCHEN

L’Aixeta Sensible El sistema de CUINA de miscea és el primer aixeta de cuina de distribució multilíquida, senzilla i senzilla, del món. Combinant dos dispensadors i una aixeta en un sistema únic i fàcil d’utilitzar, elimina la necessitat de dispensadors separats al voltant de la zona de treball de la cuina. L’aixeta és lliure de tacte per funcionar per obtenir els màxims beneficis d’higiene de les mans i redueix la propagació de bacteris nocius. Amb el sistema es poden utilitzar diversos sabons, detergents i desinfectants d’alta qualitat i eficaços. Disposa de la tecnologia de sensors més ràpida i fiable disponible al mercat per obtenir un rendiment de precisió.

Nom del projecte : miscea KITCHEN, Nom del dissenyador : Rob Langendijk, Nom del client : miscea GmbH.

miscea KITCHEN L’Aixeta Sensible

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.