Revista de disseny
Revista de disseny
Seient Per A Viatgers De Trànsit

Door Stops

Seient Per A Viatgers De Trànsit Door Stops és una col·laboració entre dissenyadors, artistes, genets i residents de la comunitat per omplir espais públics abandonats, com parades de trànsit i lots vacants, amb oportunitats d’aforament per fer de la ciutat un lloc més agradable. Dissenyades per oferir una alternativa més segura i estèticament agradable a la que actualment existeix, les unitats s’ofereixen amb grans exhibicions d’art públic encarregades d’artistes locals, cosa que fa que sigui una zona d’espera fàcilment identificable, segura i agradable per als motoristes.

Nom del projecte : Door Stops, Nom del dissenyador : Craig L. Wilkins, Nom del client : Detroit Community Design Center.

Door Stops Seient Per A Viatgers De Trànsit

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.