Revista de disseny
Revista de disseny
Una Butaca Sostenible

X2Chair

Una Butaca Sostenible Les formes sinuoses i l’elecció dels materials milloren la capacitat innovadora d’aquesta cadira amb mil vides. X2Chair és el resultat d’un procés de disseny experimental que es basa completament en la convertibilitat dels productes. Aquest objecte, dissenyat per ser multifuncional, segueix un concepte de personalització total i és l'expressió d'un disseny ecològic. El refinament estètic i la compatibilitat ambiental són un punt de trobada gràcies a un estudi funcional acurat, combinat amb la investigació de materials i mètodes de construcció ecològics. Informació: caporasodesign.it - lessmore.it

Nom del projecte : X2Chair, Nom del dissenyador : Giorgio Caporaso, Nom del client : Giorgio Caporaso Design.

X2Chair Una Butaca Sostenible

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.