Revista de disseny
Revista de disseny
Casa Residencial

Trish House Yalding

Casa Residencial El disseny de la casa es va desenvolupar en resposta directa al lloc i a la seva ubicació. L’estructura de l’edifici està formada per reflectir el bosc que l’envolta, amb les columnes de rastells que representen els angles irregulars dels troncs i les branques. Les grans superfícies de vidre omplen els buits que hi ha entre l’estructura i permeten apreciar el paisatge i l’entorn com si estiguessis mirant entre els troncs i les branques dels arbres. El tradicional traçat en blanc i negre del Kentish representa el fullatge que envolta l’edifici i que tanca els espais.

Nom del projecte : Trish House Yalding, Nom del dissenyador : Matthew Heywood, Nom del client : Matthew Heywood Limited.

Trish House Yalding Casa Residencial

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.