Revista de disseny
Revista de disseny
El Lloc Web De E-Cormmerce

Noritake

El Lloc Web De E-Cormmerce Fa un any, aquest era un projecte emblemàtic de disseny pla quan el disseny pla no estava de moda. Aquest disseny inclou el format de rajoles per als productes i el sistema de quadrícules del lloc. També he creat la marca única al peu de pàgina amb una tipografia subtil i alhora detallada. Aquest concepte de lloc web era crear un disseny senzill i elegant que tingués sentit mitjançant elements adequats d’espai en blanc i de disseny pla.

Nom del projecte : Noritake, Nom del dissenyador : Jade(Jung Kil) Choi, Nom del client : Noritake.

Noritake El Lloc Web De E-Cormmerce

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.