Revista de disseny
Revista de disseny
El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes

Biometric Facilities Access Camera

El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes Un dispositiu biomètric integrat a parets o quioscs que capta l'iris i la cara sencera, a continuació, fa referència a una base de dades per determinar els privilegis de l'usuari. Permet accedir desbloquejant portes o registrant usuaris. Les funcions de resposta dels usuaris estan integrades per a una fàcil alineació automàtica. Els llums il·luminen de manera invisible l’ull, i hi ha un flaix per a poca llum. El frontal té 2 peces de plàstic que permeten tenir colors duo. La part més petita dibuixa l'ull amb detalls fins. La forma simplifica 13 components enfrontats en un producte més estètic. És per a mercats corporatius, industrials i domèstics.

Nom del projecte : Biometric Facilities Access Camera, Nom del dissenyador : Travis Baldwin, Nom del client : Crea Inc Design LTD.

Biometric Facilities Access Camera El Dispositiu D’Accés Biomètric Per Desbloquejar Portes

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.