Revista de disseny
Revista de disseny
La Torre De Conreu De Golfes

Floating Nests

La Torre De Conreu De Golfes Loft London Farm Tower, en forma d’un imaginari arbre gegantesc en la corona artificial del qual es situen dues grans formacions loft com a nius flotants. La visió d'una barrena sense precedents per a la vida (joie de vivre), alhora que utilitza tota la logística metropolitana. El "concepte niu flotant" es basa en una explotació elevada de l'espai aeri per sobre de la parcel·la respectiva en relació amb un impacte mínim sobre la superfície de parcel·la disponible. La utilització principal de tots els nivells de niu es defineix com una barreja de conreu vertical i àrees habitables.

Nom del projecte : Floating Nests, Nom del dissenyador : Peter Stasek, Nom del client : London .

Floating Nests La Torre De Conreu De Golfes

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.