Revista de disseny
Revista de disseny
El Dormitori D’Estudiants

Koza Ipek Loft

El Dormitori D’Estudiants El loft Koza Ipek va ser dissenyat per l'estudi craft312 com a hostaleria i centre juvenil amb una capacitat de 240 llits en una superfície de 8.000 m2. El consrtruction de Koza Ipek Loft es va completar el maig de 2013. En general, l’entrada d’hostes, l’accés al centre juvenil, un restaurant, una sala de conferències i el vestíbul, les sales d’estudi, les sales i les oficines administratives en múltiples edificis de 12 plantes consten d’un innovador, modern i modern S’han dissenyat espais de convivència còmodes. Habitacions per a 2 persones a les cel·les centrals ordenades segons cada pis, dos compartiments i un ús de 24 persones.

Nom del projecte : Koza Ipek Loft, Nom del dissenyador : Craft312 Studio, Nom del client : Craft312 Studio Partnership.

Koza Ipek Loft El Dormitori D’Estudiants

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.