Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Bessa

Butaca Dissenyada per a zones d’estar d’hotels, centres turístics i residències privades, la butaca Bessa s’adequa amb els moderns projectes d’interiorisme. El seu disseny transmet una serenitat que convida a les experiències a ser recordades. Després d’haver resolt la seva producció completament sostenible, podem gaudir del seu equilibri entre forma, disseny contemporani, funció i els seus valors orgànics.

Nom del projecte : Bessa, Nom del dissenyador : Simon Reynaud, Nom del client : Thelos.

Bessa Butaca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.