Revista de disseny
Revista de disseny
Bicicleta Elèctrica

ICON E-Flyer

Bicicleta Elèctrica ICON i Vintage Electric van col·laborar per dissenyar aquesta bicicleta elèctrica atemporal. El ICON E-Flyer, dissenyat i construït a Califòrnia a baix volum, combina un disseny vintage amb una funcionalitat moderna, per crear una solució de transport personal diferent i capaç. Les funcions inclouen un rang de 35 milles, una velocitat màxima de 22 MPH (35 MPH en cursa!) I un temps de càrrega de dues hores. Connector USB extern i punt de connexió de càrrega, frenada regenerativa i components de màxima qualitat a tot arreu. www.iconelectricbike.com

Nom del projecte : ICON E-Flyer, Nom del dissenyador : Jonathan Ward & Andrew Davidge, Nom del client : ICON.

ICON E-Flyer Bicicleta Elèctrica

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.