Revista de disseny
Revista de disseny
El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta

Straw

El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta El disseny de la batedora de l’aixeta de l’aixeta de palla s’inspira en les formes tubulars d’unes joves i divertides palles de beure que vénen amb una beguda refrescant a l’estiu o una beguda calenta a l’hivern. Amb aquest projecte hem volgut crear simultàniament un objecte de disseny contemporani, dash i divertit. Si assumim la conca com a recipient, la idea inicial tenia com a objectiu emfasitzar l’aixeta com a element de contacte amb l’usuari, de la mateixa manera que les palles de consum són el punt de contacte amb una beguda.

Nom del projecte : Straw, Nom del dissenyador : Ctesi - Barros & Moreira, SA, Nom del client : Ctesi - Barros & Moreira, S.A..

Straw El Mesclador De Lavabo De L’Aixeta

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.