Revista de disseny
Revista de disseny
La Trona Multifuncional

oUeat

La Trona Multifuncional Nuun kids design cofundat per Bruna Vila i Núria Motjé, dissenya i produeix mobles multifuncionals per a nens, amb una línia especial per a cases amb bessons o germans d’edat similar. Feta amb acabats de pissarra de fusta i blanc, la col·lecció està dedicada a nens de 6 mesos fins a 10 anys d’edat i està pensada per estimular la creativitat i el joc, l’activitat principal de la infància. A més, aquest moble es pot reciclar i reutilitzar constantment i ocupa el mínim espai possible per adaptar-lo a les necessitats de cada moment.

Nom del projecte : oUeat , Nom del dissenyador : nuun kids design, Nom del client : Nuun kids design.

oUeat  La Trona Multifuncional

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.