Revista de disseny
Revista de disseny
Logotip

Samadara Ginige Personal Identity

Logotip La identitat personal (logotip) de Samadara Ginige és un símbol de simplicitat i sofisticació. L’estil monograma que incorpora les seves inicials “s” i “g” ha estat present a moltes galeries i articles. Amb el seu logotip dibuixat amb una sola línia, les dues lletres es connecten i s’entrellacen creativament revelant les seves habilitats de disseny imaginatiu amb un toc de feminitat. Samadara és tant un dissenyador com un desenvolupador. El disseny global ens recorda el símbol de l’infinit que representa la seva capacitat d’oferir solucions de punta a punta des del disseny fins al desenvolupament.

Nom del projecte : Samadara Ginige Personal Identity, Nom del dissenyador : Samadara Ginige, Nom del client : Samadara Ginige.

Samadara Ginige Personal Identity Logotip

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.