Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny Corporatiu

Vivifying Minimalism

El Disseny Corporatiu El material lliurament consistia en crear un espai contemporani que personalitzés teràpies basades en tecnologia avançada alhora que ofereix tractaments clàssics de spa. La proposta resultant va ser crear un espai dinàmic que emeti l’austeritat dels laboratoris científics alhora que afegia connotacions familiars d’interiors clàssics càlids. La inspiració per al vestíbul terrestre va venir de la filosofia zen i la naturalesa diàdica del cosmos. Lavaplaster blanc que insinua la raó clínica i la raó científica, marró xocolata de la paleta clàssica que fa palesa connotacions gustatives dels desitjos humans.

Nom del projecte : Vivifying Minimalism, Nom del dissenyador : Helen Brasinika, Nom del client : Vivify_The beauty lab.

Vivifying Minimalism El Disseny Corporatiu

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.