Revista de disseny
Revista de disseny
L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Smartstreets-Cyclepark™

L’Aparcament De Bicicletes Transformacional L’Smartstreets-Cyclepark és una instal·lació d’aparcament de bicicletes versàtil i racionalitzada per a dues bicicletes, que en uns minuts permet una millora ràpida de les instal·lacions d’aparcament de bicicletes a les zones urbanes sense afegir embussos al carrer. L’equipament ajuda a reduir el robatori de bicicletes i es pot instal·lar als carrers més estrets, alliberant un nou valor de la infraestructura existent. Els acer inoxidable, els equips es poden combinar amb colors RAL i es poden confeccionar per a autoritats locals o patrocinadors. També es pot utilitzar per ajudar a identificar rutes ciclistes. Es pot configurar per adaptar-se a qualsevol mida o estil de columna.

Nom del projecte : Smartstreets-Cyclepark™, Nom del dissenyador : SMARTSTREETS LTD, Nom del client : Cities, Councils and Municipalities.

Smartstreets-Cyclepark™ L’Aparcament De Bicicletes Transformacional

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.