Revista de disseny
Revista de disseny
Espai D’Exposició I Negociació

All Love in Town Sales Center

Espai D’Exposició I Negociació L’espai comercial també podria ser una zona d’activitats orientada a negocis plena d’art i estètica tant com un teatre i un museu. Pocs dissenyadors mai han pensat que la combinació intensiva de gent i entorn esdevé tan essencial del que esperàvem. Vam crear un espai interior que va col·locar un acord amb la gent perquè s’hi va aprofitar aprofitant al màxim material de baix preu, bombetes, Ping Pong i boles de decoració de Nadal. mesos en aquell moment a tota la indústria a causa del disseny distintiu.

Nom del projecte : All Love in Town Sales Center, Nom del dissenyador : Raynon Chiu, Nom del client : Taiwan DaE International Design Career.

All Love in Town Sales Center Espai D’Exposició I Negociació

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.