Revista de disseny
Revista de disseny
El Rellotge

Ring Watch

El Rellotge El Ring Watch representa la màxima simplificació d’un rellotge de polsera tradicional mitjançant la seva eliminació de números i mans a favor dels dos anells. Aquest disseny minimalista proporciona un aspecte net i senzill que es combina perfectament amb l'estètica atractiva del rellotge. La corona de la firma continua proporcionant un mitjà eficaç per canviar l'hora, mentre que la seva pantalla de tinta electrònica oculta mostra les bandes de colors vius amb una definició excepcional, mantenint en última instància un aspecte analògic, alhora que proporciona una vida més llarga de la bateria.

Nom del projecte : Ring Watch, Nom del dissenyador : Javier Vallejo Garcia, Nom del client : JVG - Javier Vallejo Garcia.

Ring Watch El Rellotge

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.