Revista de disseny
Revista de disseny
El Contenidor De Condiments

Ajorí

El Contenidor De Condiments Ajorí és una solució creativa per organitzar i emmagatzemar diversos condiments, espècies i condiments, per satisfer i encaixar les diferents tradicions culinàries de cada país. El seu elegant disseny orgànic la converteix en una peça escultòrica, resultant com un excel·lent ornament per reflectir com a entrant de conversa al voltant de la taula. El disseny del paquet s’inspira en la pell d’all, convertint-se en una proposta singular d’envasos ecològics. Ajorí és un disseny ecològic per al planeta, inspirat en la natura i fabricat completament amb materials naturals.

Nom del projecte : Ajorí, Nom del dissenyador : Carlos Jimenez and Pilar Balsalobre, Nom del client : photoAlquimia .

Ajorí El Contenidor De Condiments

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.