Revista de disseny
Revista de disseny
Butaca

Baralho

Butaca La butaca Baralho té un impactant disseny contemporani compost de formes pures i línies rectes. Fabricada amb plecs i soldadures a la planxa d’alumini raspallat, aquesta butaca destaca per l’ajust agosarat que desafia la resistència del material. És capaç d’ajuntar, en un element, bellesa, lleugeresa i precisió de línies i angles.

Nom del projecte : Baralho, Nom del dissenyador : FLÁVIO MELO FRANCO, Nom del client : FLAVIO FRANCO STUDIO.

Baralho Butaca

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.