Revista de disseny
Revista de disseny
L’Interiorisme D’Oficines

Mundipharma Singapore

L’Interiorisme D’Oficines La decoració de la zona de recepció crea una sensació molt moderna a l'oficina, com un nou ascensor, completat amb llums circulars, panells de vidre complets, adhesius esmerilats, taulell de marbre blanc, cadires de colors i diverses formes geomètriques. El disseny lluminós i atrevit és una indicació de la intenció del dissenyador de mostrar la imatge corporativa, especialment amb la combinació del logotip de l'empresa al mur de les funcions. Junt amb un disseny minuciós d’il·luminació en zones estratègiques, l’àrea de recepció és forta en termes de disseny i presenta, tanmateix, el seu atractiu estètic.

Nom del projecte : Mundipharma Singapore, Nom del dissenyador : Priscilla Lee Pui Kee, Nom del client : Apcon Pte Ltd.

Mundipharma Singapore L’Interiorisme D’Oficines

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.