Revista de disseny
Revista de disseny
Calendari

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Calendari El calendari promocional del lloc del portal, goo (http://www.goo.ne.jp) és un calendari funcional amb el full de cada mes transformat en una butxaca que permet guardar i gestionar les seves targetes de visita, notes i rebuts. . El tema és Cadena vermella per mostrar el vincle entre goo i els seus usuaris. Els dos extrems de la butxaca estan sostinguts de puntets vermells que es converteixen en el punt culminant del disseny. Un calendari amb una forma expressivament agradable, és just per al 2014.

Nom del projecte : 17th goo Calendar “12 Pockets 2014”, Nom del dissenyador : Katsumi Tamura, Nom del client : NTT Resonant Inc..

17th goo Calendar “12 Pockets 2014” Calendari

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Entrevista de disseny del dia

Entrevistes amb dissenyadors de fama mundial.

Llegiu les últimes entrevistes i converses sobre disseny, creativitat i innovació entre periodistes de disseny i dissenyadors, artistes i arquitectes de fama mundial. Consulteu projectes de disseny més recents i dissenys premiats per dissenyadors, artistes, arquitectes i innovadors famosos. Descobriu nous coneixements sobre creativitat, innovació, arts, disseny i arquitectura. Obteniu informació sobre els processos de disseny de grans dissenyadors.