Revista de disseny
Revista de disseny
Fermall

Nautilus Carboniferous

Fermall El fermall "Nautilus Carbonífer" explora les geometries sagrades de la natura que es relacionen amb la proporció daurada. Utilitzant materials d’alta tecnologia, el fermall es va fabricar amb làmines compostes de fibra de carboni / Kevlar de 0.40mm i components acuradament construïts en or, pal·ladi i una perla tahitiana. Completament a mà amb la màxima atenció al detall, el fermall representa la bellesa de la natura, les matemàtiques i la relació entre tots dos.

Nom del projecte : Nautilus Carboniferous, Nom del dissenyador : Ezra Satok-Wolman, Nom del client : Atelier Hg & Company Inc..

Nautilus Carboniferous Fermall

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.