Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Exposicions

Ideaing

L’Espai D’Exposicions Es tracta de la sala d'exposicions empresarials de la Setmana del Disseny de Guangzhou de 2013 dissenyada per C&C Design Co., Ltd. El disseny disposa de l'espai inferior a 91 metres quadrats que es mostra a la pantalla tàctil i al projector interior. El codi QR que apareix a la caixa de llum són els enllaços web de l'empresa. Mentrestant, els dissenyadors esperen que l’aparició de tot l’edifici pugui fer sentir a la gent un sentiment ple de vitalitat i, per tant, demostra la creativitat que posseeix l’empresa de disseny, és a dir, “l’esperit d’independència i la idea de llibertat” que els propugna. .

Nom del projecte : Ideaing, Nom del dissenyador : Zheng Peng, Nom del client : C&C Design Co.,Ltd..

Ideaing L’Espai D’Exposicions

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.