Revista de disseny
Revista de disseny
Collaret I Fermall

I Am Hydrogen

Collaret I Fermall El disseny s’inspira en la filosofia neoplatònica del macrocosmos i del microcosmos, veient els mateixos patrons reproduïts a tots els nivells del cosmos. En referència a la relació daurada i la seqüència de fibonacci, el collaret presenta un disseny matemàtic que imita els patrons de fitotèxi observats a la natura, tal com es veu en els girasols, les margarides i diverses altres plantes. El torus daurat representa l’Univers, envoltat en el teixit de l’espai-temps. "Jo sóc hidrogen" representa alhora un model de "La constant universal del disseny" i un model del propi univers.

Nom del projecte : I Am Hydrogen, Nom del dissenyador : Ezra Satok-Wolman, Nom del client : Atelier Hg & Company Inc..

I Am Hydrogen Collaret I Fermall

Aquest excel·lent disseny és guanyador del premi de disseny daurat en concurs de disseny de productes d’il·luminació i projectes d’il·luminació. Definitivament, haureu de veure la cartera de disseny de premiats daurats per descobrir molts altres treballs de disseny de productes d’il·luminació nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.