Revista de disseny
Revista de disseny
Residencial

Baan Citta

Residencial El concepte clau del disseny era crear un Shambhala a la Terra: un regne mític descrit com la “terra pura” en els antics textos budistes. Els budistes creuen que la creació de Shambhala és la creació del paradís espiritual final. Un dels aspectes més calmants però sorprenents del disseny de Baan Citta és l'ús del color. Conservativament, els colors neutres són l’esquema de colors destacat escollit pels dissenyadors per a cases modernes. Baan Citta demostra la modernitat dels goigs del color sobre una paleta neutra enmig dels colors de la Terra a la natura.

Nom del projecte : Baan Citta, Nom del dissenyador : Catherine Cheung, Nom del client : THE XSS LIMITED.

Baan Citta Residencial

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.