Revista de disseny
Revista de disseny
El Disseny D’Oficines

Brockman

El Disseny D’Oficines Com a empresa d’inversions basada en el comerç miner, l’eficiència i la productivitat són aspectes clau de la rutina empresarial. El disseny es va inspirar inicialment en la natura. Una altra inspiració evident en el disseny és l’èmfasi en la geometria. Aquests elements clau es van situar al capdavant dels dissenys i, per tant, es van traduir visualment mitjançant l'ús de comprensions geomètriques i psicològiques de la forma i l'espai. A l’hora de mantenir el prestigi i la reputació de l’edifici comercial de primer nivell mundial, neix una àrea corporativa única gràcies a l’ús del vidre i de l’acer.

Nom del projecte : Brockman , Nom del dissenyador : Catherine Cheung, Nom del client : THE XSS LIMITED.

Brockman  El Disseny D’Oficines

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.