Revista de disseny
Revista de disseny
L’Espai D’Exposicions

IDEA DOOR

L’Espai D’Exposicions El pavelló C&C de la setmana de disseny de Guangzhou del 2012 és un dispositiu espacial multidimensional i sincrònic. Les finestres i portes esteses a quatre direccions permeten una conversió i una interacció intel·ligents dins i fora de l’espai de visualització, el que representa el concepte empresarial de tolerància, obertura i desenvolupament diversificat. En adoptar la tecnologia de visualització interactiva de realitat augmentada i la superposició d’entorn real i entorn virtual, el cas de disseny d’empresa dins del dispositiu aconsegueix la conversió de la forma de visualització de dos dimensions a multidimensional.

Nom del projecte : IDEA DOOR, Nom del dissenyador : Zheng Peng, Nom del client : C&C Design Co.,Ltd..

IDEA DOOR L’Espai D’Exposicions

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Equip de disseny del dia

Els millors equips de disseny del món.

De vegades necessita un equip molt gran de dissenyadors amb talent per oferir dissenys veritablement fantàstics. Cada dia comptem amb un equip innovador i creatiu de disseny premiat. Explora i descobreix arquitectura original i creativa, bon disseny, moda, disseny gràfic i projectes d’estratègia de disseny dels equips de disseny a tot el món. Inspira't en les obres originals de grans dissenyadors de mestre.