Revista de disseny
Revista de disseny
Les Sabates De Luxe

Conspiracy - Sandal shaped jewels-

Les Sabates De Luxe La línia de "joies en forma de sandàlies / sandàlies" de Gianluca Tamburini, anomenada Conspiracy, va ser fundada el 2010. Les sabates de conspiració combinen sense esforç la tecnologia i l'estètica. Els talons i les soles es fabriquen a partir de materials com l’alumini i el titani lleugers, que es dipositen en formes escultòriques. La silueta de les sabates es posa de manifest amb pedres semi / precioses i altres embelliments. L’alta tecnologia i els materials d’avantguarda formen una escultura moderna, tenint la forma d’una sandàlia, però on encara es pot observar el tacte i l’experiència d’artesans artesans italians.

Nom del projecte : Conspiracy - Sandal shaped jewels-, Nom del dissenyador : Gianluca Tamburini, Nom del client : Conspiracy by Gianluca Tamburini.

Conspiracy - Sandal shaped jewels- Les Sabates De Luxe

Aquest disseny excepcional és guanyador del premi del disseny del platí a la competició de disseny de joguines, jocs i productes de hobby. Definitivament, heu de veure la cartera de disseny de premiats platí per descobrir moltes altres obres de disseny de productes de joguines, jocs i aficions, innovadores, originals i creatius.