Revista de disseny
Revista de disseny
El Sistema De Logística Urbana

link

El Sistema De Logística Urbana Link és un sistema de logística urbana sincronitzada que fa ús de la infraestructura de transport públic existent. El sistema permet una distribució transparent i sostenible de la càrrega a la ciutat. És una xarxa que connecta entre centres de consolidació, espais d’emmagatzematge del barri i negocis locals mitjançant una flota de vehicles elèctrics robòtics. Seguint autobusos i tramvies, els vehicles naveguen per la ciutat sense interferir el trànsit. El sistema Link redueix les distàncies de distribució, reduint la necessitat de camions i obrint alternatives de lliurament per a l'última mitja milla.

Nom del projecte : link, Nom del dissenyador : Ayelet Fishman, Nom del client : Ayelet Fishman.

link El Sistema De Logística Urbana

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.