Revista de disseny
Revista de disseny
El Rellotge Digital

PIXO

El Rellotge Digital El concepte està a punt de "digitalitzar" els "números rotatius" del rellotge mecànic dels anys 70. Amb la seva pantalla completa de matrius de punts, PIXO és capaç de mostrar els fluids "animats" números animats. A diferència d'altres rellotges digitals amb impulsors, PIXO només té una corona giratòria per fer funcionar tots els modes que inclouen: mode horari, hora mundial, cronòmetre, 2 alarmes, timbre horària i temporitzador. El disseny general està dirigit a persones que els agradi el material digital amb una nova execució. Les diverses combinacions de colors i disseny de estoig unisex poden adaptar-se a les diferents preferències dels usuaris.

Nom del projecte : PIXO, Nom del dissenyador : PIXO TEAM, Nom del client : PIXO LIMITED COMPANY.

PIXO El Rellotge Digital

Aquest bon disseny és guanyador del premi de disseny en concurs de disseny de packaging. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats per descobrir moltes altres obres de disseny de packaging nous, innovadors, originals i creatius.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.