Revista de disseny
Revista de disseny
La Plaça Pública

Brieven Piazza

La Plaça Pública La inspiració d’aquest disseny és l’afecte per la senzillesa i la visió de l’abstracció i el simbolisme de Mondriana amb un toc de caràcter i autenticitat denotada en la històrica cal·ligrafia de la plaça Kufic. Aquest disseny és una manifestació de la fusió coherent entre els estils que propugna el missatge que hi ha la possibilitat de barrejar diferents estils aparentment contradictoris respecte a l’observació a simple vista, mentre que en aprofundir en la filosofia que hi ha al darrere hi hagués similituds que derivin en una obra d’art coherent que és atractiu més enllà de la comprensió òbvia.

Nom del projecte : Brieven Piazza , Nom del dissenyador : Dalia Sadany, Nom del client : Dezines, Dalia Sadany Creations.

Brieven Piazza  La Plaça Pública

Aquest sorprenent disseny és guanyador del premi de disseny de plata a la competició de moda, roba i vestits. Definitivament, hauríeu de veure la cartera de disseny de premiats plata per descobrir moltes altres obres de disseny de peces de vestir i de moda noves, innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.