Revista de disseny
Revista de disseny
L'estructura Del Feix De Columna

Brackets

L'estructura Del Feix De Columna El disseny és una solució tècnica per proporcionar sistemes modulats per rehabilitar els espais inútils en els terrats de tot el món alhora que s’adapten a l’estructura anterior de cada edifici. Una de les seves múltiples funcions és preservar l’electricitat. També es va dissenyar estèticament per funcionar a l’interior ja fos pels revestiments que s’hi proporcionen, en diferents materials o acabats, o bé pels accents de mobiliari com taulells, taules i envans. També proporciona un sistema d’escalfador solar que fa que els espais siguin sostenibles energèticament.

Nom del projecte : Brackets, Nom del dissenyador : Dalia Sadany, Nom del client : Dezines Dalia Sadany Creations.

Brackets L'estructura Del Feix De Columna

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.