Revista de disseny
Revista de disseny
Botiga Minorista D’Alta Tecnologia

Cyfer

Botiga Minorista D’Alta Tecnologia Els interiors d’espai al detall en el futur, com en el present, s’han de dissenyar de manera que promoguin una experiència de compra agradable i adaptada al tipus de producte que es ven. Cyfer és una botiga minorista d'alta tecnologia dissenyada amb el codi QR. Els elements de disseny interior i exterior minimalistes s’uneixen per formar un entorn fluït que posa l’èmfasi en la potència del producte que s’espera en el futur, mentre que la percepció és ininterrompuda per obstruccions irrellevants que augmenten el nivell de gaudi i augmenten el desig d’interactuar amb els productes.

Nom del projecte : Cyfer, Nom del dissenyador : Dalia Sadany, Nom del client : Dezines Dalia Sadany Creations.

Cyfer Botiga Minorista D’Alta Tecnologia

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Llegenda de disseny del dia

Dissenyadors llegendaris i les seves obres premiades.

Les llegendes de disseny són dissenyadors extremadament famosos que fan del nostre món un lloc millor amb els seus bons dissenys. Descobriu dissenyadors llegendaris i els seus innovadors dissenys de productes, obres d'art originals, arquitectura creativa, dissenys de moda destacats i estratègies de disseny. Gaudeix i explora obres originals de dissenyadors, artistes, arquitectes, innovadors i marques guardonades a tot el món. Inspira't en dissenys creatius.