Revista de disseny
Revista de disseny
La Taula De Cafè

Cell

La Taula De Cafè Aquest moble té l’objectiu de millorar la qualitat i l’estètica de l’espai interior i plantejar problemes sobre el consum i la producció en massa. Aquest projecte consisteix en cèl·lules. A cada cel·la es correspon amb una necessitat diferent, una àrea d’emmagatzematge diferent, de mida i color diferent. Els colors interactuen entre ells i amb l’espai on es troben. La taula de taula podria estar sobre rodes per aconseguir comoditat en la mobilitat. Si no és sobre rodes, cada cel·la es pot separar de la resta i situar-se com a taula lateral. A més, es poden repetir i col·locar a la paret cel·les del mateix color i mida.

Nom del projecte : Cell, Nom del dissenyador : Anna Moraitou, Nom del client : Anna Moraitou, desarch architects.

Cell La Taula De Cafè

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.