Revista de disseny
Revista de disseny
Taula De Taula I Taula De Menjador

Air table

Taula De Taula I Taula De Menjador És molt interessant la manera d’anar fàcilment des d’una taula baixa a una taula de menjador completa o fins i tot un escriptori. Les canonades metàl·liques es poden configurar en dues posicions diferents per rotació. Les taules de fusta es giren mitjançant frontisses que permeten augmentar la superfície de la taula. El nom d’aquest moble s’inspira en el MacBook Air, per la seva sensació de pes lleuger, tant físic com visual.

Nom del projecte : Air table, Nom del dissenyador : Claudio Sibille, Nom del client : M3 Claudio Sibille.

Air table Taula De Taula I Taula De Menjador

Aquest gran disseny és guanyador del premi de disseny en bronze en concurs de disseny d’arquitectura, edificis i estructures. Sens dubte, heu de veure la cartera de disseny dels premiats en bronze per descobrir moltes altres obres d’arquitectura, construcció i estructura d’estructures innovadores, originals i creatives.

Disseny del dia

Un disseny increïble. Bon disseny. Millor disseny.

Els bons dissenys creen valor per a la societat. Cada dia presentem un projecte especial de disseny que demostra excel·lència en disseny. Avui ens complau mostrar un disseny premiat que fa una diferència positiva. Diàriament ens mostraran dissenys més fantàstics i inspiradors. Assegureu-vos de visitar-nos cada dia per gaudir de nous productes i projectes de bon disseny de grans dissenyadors de tot el món.